B E L L T A L L  38
hivern de 2000

(pàgina web antiga)

 • Any 2000: hem superat els 200 socis
 • Plaça de l’antic Fossar
 •  
  terme de Belltall (hivern del 2000)
  Any 2000: hem superat els 200 socis

  El passat  9 de setembre, l’Associació, conjuntament amb l’Ajuntament, convocà els seus associats i a tot el poble, a l’acte d’inauguració de la Plaça de l’Antic Fossar. La celebració fou un èxit i tothom guardà un record inoblidable de la diada. Ell nou espai era ple, tot Belltall hi era present, a part de molts amics i amigues que, sense tenir casa a Belltall, van venir-hi expressament. Paraules de l’alcalde, de l’Associació, i del delegat del govern de la Generalitat a Tarragona, Cèsar Puig hi foren pronunciades. Després, un concert de la Coral Espluguina, i per acabar, un berenar popular servit al Casal Municipal. En aquestes pàgines, trobareu detallada informació d’aquest esdeveniment tan esperat per la nosta entitat.

  Enguany, hem superat els 200 socis. És un senyal de bona salut de l’Associació i mostra de confiança i reconeixement a la feina feta durant els seus deu anys d’existència. No hi ha associació sense socis. Els socis són totes aquelles persones que  donant el seu nom i pagant una aportació anual, expressen la seva voluntat per a l’assoliment dels objectius de l’entitat. El conjunt de socis formen l’Assemblea General que és el màxim òrgan de decisió. Cada any, a l’estiu, fem la nostra trobada.

  L’Assemblea escull democràticament la Junta Directiva que, amb voluntat de servei i treball voluntari, és la cara visible de l’Associació: impulsa, coordina les propostes de l’Assemblea,  formula objectius  a assolir, treballa per al finançament, fa de vincle amb institucions, fonamentalment amb l’Ajuntament; crea lligams entre persones. Sempre amb el desig de millorar la les condicions de vida, i de convivència de tots els qui estimem Belltall.

  Aquests és el funcionament i la nostra raó de ser. Tant de bo, tots puguem seguir en els propers anys amb la mateixa força i il.lusió amb què vam iniciar aquest projecte associatiu.

  La Junta Directiva


  Plaça de l’antic Fossar : un espai per explicar

  Paraules que Josep Miró pronuncià en nom de l’Associació de Veïns
  en la inauguració de la Plaça del Fossar,el passat dia 9 de setembre.


   
  BELLTALL

  Belltall.net