B E L L T A L L  40
estiu de 2001

(pàgina web antiga)

 • Visita a Passanant
 • Retall de premsa
 • Convocatòria


 • Font del Portal
  Imatge refrescant de la Font del Portal. En ple estiu, aquesta imatge hivernal de la Font i del carrer Major coberts de neu resulta refrescant, si més no ens recorda el pas natural del temps i de les estacions. Enguany, la Font compleix el seu centenari. Així ho podem llegir en la columna que l’encapçala. 

  Per aquest motiu, es va demanar a l’Ajuntament les tasques de restauració la Font del Portal i que ha previst que estaran enllestides ben aviat. Recordem també dues actuacions urbanístiques més a completar aquest estiu: la pavimentació de la Plaça de la Creu i l’habilitació lúdica de l’espai Rentadors - Font de Baix.

   
  Mare de Déu de Passanant

  Visita a Passanant

  Diumenge, 12 d'agost de 2001, a les 5 de la tarda, a la Parròquia de Passanant: Acte de presentació de les obres de restauració a l'emblemàtic Santuari de Passanant (invitació expressa del Rector Josep Moreno).

  Visita guiada al conjunt de restauracions realitzades a l'històric Santuari de la Mare de Déu de Passanant. Comentaris a càrrec de l'historiador Xavier Cortés, autor del llibre de pròxima presentació "Passanant restaura el cambril de la Mare de Déu"

  Els podeu demanar a la parròquia.


  Retall de premsa

  El diari EL PATI, en l’edició del dijous, 1 de febrer, recollia la importància d’haver assolit l’Associació els 200 socis com a  senyal de confiança i reconeixement a la feina ben feta en el transcurs dels 10 anys de vida de l’Entitat.


  retall de premsa
   
  Convocatòria

  Per a la reunió  ordinària que l'Assemblea General de sòcies i socis d'aquesta entitat celebrarà el dimecres, dia 15 d'agost, a les 11,30  del migdia, al domicili social (Casal Municipal de Belltall) amb el següent ordre del dia:
  1. Memòria general d'activitats.
  2. Estat de comptes de 2000 i pressupost per al 2001.
  3. Actes commemoratius i clausura del 10è aniversari
  4. Informació de la presidència. 
  5. Torn obert de paraules.


  Belltall, 30 de juny  del 2001

  El president, Joaquim Torres Martí    
  BELLTALL

  Belltall.net