B E L L T A L L  46
hivern de 2002

(pàgina web antiga) 

Ruta de les cabanes de volta 

Caminada a la Cabana del Sico (prop de la Font de Baix) i la del Torlander (Bosc del Ros) 

Dissabte, 4 de gener del 2003
10 h.: Trobada a les davant de l'Església
13.30 h. al Casal: Pica-pica per a tots els socis/sòcies
Trobada d'any nou
 
Pròxima crònica de la caminada en aquesta web


Socis que ens han deixat

Josep Miró i Carles. 78 anys (15 set 2002)

Com molts deveu saber, el 15 de setembre va morir Josep Miró i Carles. Portava temps lluitant amb una greu malaltia, que al final el va vèncer, no així la seva serenitat, cordialitat i ànim que mostrà amb tots els que el tractaren  fins al final.

Era el Josep de cal Feliuet. Les cases, als pobles han servit  per designar les persones.  En aquest cas, dir cal Feliuet  també ha servit per  referir-se a Belltall, o dit d'una altra manera, molta gent coneix Belltall perquè s'ha deturat alguna vegada a l'hostal Feliuet. 

Aquest és un agraïment que tots els qui estimem Belltall devem al Josep. Fer de Belltall, un lloc conegut, que per mitjà de la Fonda i el Bar ha estat i és lloc de trobada, de relació per al veïnat de Belltall i punt   on tants viatgers  de pas s'hi aturen per a fer un descans i algun àpat.

El seu padrí comprà la Fonda que es deia de cal Salat, a finals del segle passat, i s'hi establí amb la seva família. El Josep amb la seva dona, la Paquita,  n'han  estat al capdavant  tota la vida, amb el seu germà, Ricard, i d'ençà uns anys amb l'ajut dels seus fills i joves.

Des d'aquestes ratlles, volem expressar el nostre pesar per la pèrdua d'una persona estimada, sòcia de l'entitat veïnal, i alhora fer arribar el nostre condol a la seva família, tots ells tan vinculats a Belltall i a la nostra Associació.
 

Altes de sòcies i socis l'any 2002

Donem la benvinguda a les onze persones que s'ha interessat per l'Associació i que s'han integrat a la nostra entitat com a sòcies i socis.  Són:

Albert Fabregat Saltó
Pere  Barjola Briansó
Jordi Barjola Briansó
David John Levin
Dolors Canal Trayter
Josep Antoni Massana Caelles
Magda Camacho Olivella
Jordi Berengué Roset
Judit Rovira Moix
Juan Castro Espadas
Paqui Moreno Molina

 


 
BELLTALL

Belltall.net